PostHeaderIcon FeHoVa és CACIB februárban- megnyitjuk a Portámkincse Komondorok 2016-os kiállítási évadját!

FeHoVa – mi ez?

FeHoVa – a fegyverek, a horgászat és a vadászat rajongóinak legnagyobb seregszemléje a Kárpát-medencében! Számtalan színes programmal várunk kicsiket és nagyokat, akiket érdekel a természet és az állatvilág: vadászkutya fajta- és munkabemutató, sólyomreptetés, lőtér, íjászverseny, horgász bemutató, nyereményjátékok és még sok minden más.
FeHoVa 2016. február 18-21. között a Hungexpón!

Helyszín: Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10.
Időpont: 2016. február 18-21.
csütörtök-szombat: 9-18 óráig
vasárnap: 9-17 óráig

Online jegyvásárlás: http://bit.ly/fehova_jegyvasarlas
Diák, nyugdíjas, csoportos diák, ill. kőbányai kedvezményes jegy csak a helyszínen lévő pénztárakban, a megfelelő igazolvány felmutatása ellenében vásárolható.

Idei újdonságaink közül néhány:

Trófeabírálat élőben: a CIC nemzetközi bíráló bizottsága és az SCI hivatalos bírálói többek között egy világrekord várományos medve koponyát és bőrt bírálnak el a kiállítás első és második napján – a trófeák megtekinthetők lesznek a kiállítás zárásáig.

Új horgász pavilon megnyitása – marad a külön tér, de a tavalyihoz képest egy még nagyobb pavilon a horgász kiállítóknak, melyet a teljes területes szőnyegezés és a különleges kék megvilágítás tesz majd még exkluzívabbá

További programjaink:

Az állami erdészetek bemutatják vadász- és kirándulóterületeiket (A pavilon)
V. FeHoVa Kupa Nemzetközi Szarvasbőgő Verseny (A pavilon)
III. Ifjúsági Vadászkürtös Verseny és vadászkürt fesztivál (A pavilon)
25 éves a VKE! Jubileumi programsorozatát a FeHoVa-n nyitja meg a Vadászati Kulturális Egyesület. A VKE képzőművészeinek és természetfotósainak munkáiból látványos kiállítást szervez. (A pavilon)
Országos Diana Találkozó (A pavilon)
Látványos vadászkutyafajta- és munkabemutatók (A pavilon)
Solymász és kisállatbemutatók (A pavilon)
MAGNUM Lőtér (A pavilon)
VKE Gyermekfoglalkoztató arcfestővel és látványos kézműves foglalkozásokkal (A pavilon)

Pergető medence (C pavilon)
Fárasztó-szimulátor (C pavilon)
MOHOSZ Horgász suli gyerekeknek (C pavilon)
Bemutatkozik a Tiszai Pecasuli – horgász utánpótlásképző program gyerekeknek (C pavilon)

További programjainkat itt találhatóak: http://fehova.hu/hu/programok
Jó szórakozást kívánunk minden látogatónak!

A Fehova keretében minden évben megrendezésre kerül a Nemzetközi CACIB Kutyakiállítás is, melyen nagy számban vesznek részt a kutyusok. Mi is megjelenünk, és ezzel megnyitjuk a kiállítási évadot!

FeHoVa

FeHoVa (forrás: fehova.hu/hu

Lezárt hozzászólások.

Büszkeségeink
Translate website:
Mottónk

"Ha olyan élőlényt akarsz magad mellé, aki nem okozhat csalódást neked, tarts ebet. S ha ez az eb egy tiszta tekintetű, méltóságteljes, fehér és nemes, ki szebbé teszi életedet, ez csak egy KOMONDOR lehet!"

„A kutya valóságos szent.
Természeténél fogva tiszta szívű
és őszinte. Ösztönszerűen tudja,
mikor nincs rá szükség: Órákig
képes nyugodtan feküdni, mikor
királya belemerül a munkába. Ám amikor a király szomorú és szorong, odalopakodik hozzá, hogy az ölébe hajtsa a fejét. Ne félj. Sose bánd, ha mindenki más el is hagy. Gyere sétáljunk egyet, és felejtsd el az egészet.”

Munthe, Axel

Komondoros kategóriák
Ajánlott cikkek
A komondor jelleme

Ez a független, de visszafogott természetű, kiegyensúlyozott, szívós kutya ma is igen közel áll a természethez. Önálló gondolkodású, a saját belátása szerint cselekszik, és a döntése az esetek nagy részében helyes! Megvan az a lenyűgöző képessége, hogy megítélje, vajon egy adott személy rossz szándékkal közeledik-e. A komondor buzgón őrzi territóriumát, és a hívatlan vendégeket nem engedi be. Nem agresszív: a komondor csendes, visszafogott kutya, amely csak ritkán hallatja a hangját. Nagyon bátor, és olykor igen domináns viselkedésű is lehet – ezért is tartják kevésbé alkalmasnak kezdők és engedékeny természetű személyek számára. A legszívesebben többnyire a „családja” társaságban tartózkodik, de arra is képes, hogy a nap nagy részében saját magát szórakoztassa a kertben. Soha nem erőlteti rá magát a gazdájára.

Magyar kutyafajták
A 9 magyar kutyafajta bemutatása
Komondor archívum