Akik már nincsenek köztünk

Sajnos, ők már a kutyamennyországban vannak!

A Mennyországot a földdel egy híd köti össze, amelyet Szivárványhídnak neveznek.
A híd innenső oldala a lágy zöld fűvel borított dombok, hegyek és völgyek földje. Ha egy állat meghal, aki nagyon közel áll valakinek a szívéhez, a halála után a Szivárványhídhoz megy. Itt mindig van elég víz és eleség, folyton lágy tavaszi szellő fújdogál.

Az öregek megfiatalodnak, a sérültek újra épek és egészségesek lesznek, pont olyanok amilyennek álmunkban látjuk őket nap mint nap, vagy amint emlékeinkben újra és újra előjönnek. Napjaik önfeledt játékkal telnek, boldogságuk mégsem teljes mivel mindegyiküknek hiányzik az a pótolhatatlan személy, akit maguk mögött hagytak.

Nap mint nap játszanak és rohangálnak, de eljön a nap, amikor egyikük hirtelen megáll. Fénylő szemei a messzeséget fürkészik, vágyakozó teste remegni kezd. Hirtelen kitör a csoportból, és szinte repül a zöld fű fölött egyre gyorsabban és gyorsabban. Észrevesz Téged, és amikor te és különleges barátod újra találkoztok összeölelkeztek az örömteli újraegyesülésben, és soha nem váltok el többé. Az öröm csókjai záporoznak arcodon, kezed újra simogatja a szeretett fejet, és végre újra belenézhetsz azokba a bizalommal teli szemekbe, amelyek oly régen távoztak az életedből, de a szívedből nem hiányoztak soha.


Hevesi Portámkincse Angyalka (2012 – 2018.)

Legyen nyugodt, békés örök álmod, szívünkben örökké ott élsz!

Angyalka

A kutyamennyországnak szüksége volt egy Angyalkára


Téglási Szélbori Daliás (2011 – 2014.)

Köszönjük Daliás, hogy a gazdáid lehettünk, szerethettünk, és viszont szerettél! Rövid időt tölthettünk együtt, de szívünkben örökké élni fogsz! Tudom, hogy találkozunk mi még!

Daliás

Daliásunk

Daliás

Daliás, Te drága!

 


 Hevesi Portámkincse Avar (2012 – 2014.)

Gonosz emberek méreggel vetettek véget rövid, de boldog kis életének. Szívünkben örökké élni fogsz! Isten veled Avar!

Hevesi Portámkincse Avar

Avarkánk, kamaszként


1 Komment

  1. Szűcs Ferenc szerint:

    Kedves Kutyamennyország! Tegnap halt meg a kutyánk Gombi, légyszíves fogadjátok szeretettel. Most együtt játszik a többi pulival, komondorral és kuvasszal. Három pici gazdija emlékezik rá meleg szívvel ❤️❤️❤️❤️❤️