Jelenleg, sajnos nincsenek eladó komondor kölykök, 2018. december közepére várjuk az új almot!

 


 

Golden retriever kölykök eladók!

Két golden babakutyámnak keresem még a megfelelő családot, 1 szuka és 1 kan kicsinek! A legjobbat szeretném nekik, a legfontosabb szempont, hogy nagyon jó helyre, szuper, gondoskodó, szerető, felelős, nem magára hagyós, igazi családba kerüljenek, kinti, benti tartással. Olyan helyre, ahol nem kötik láncra, vigyáznak rá, nem eresztik szélnek, vagy ha megunták, leadják valami menhelyen. Három testvérük tuti jó helyen van, kapom róluk a képeket, videókat, aminek nagyon örülök. Nagyon fontos, hogy aki vállalja az úgy vállalja, hogy kint is bent is, felelősséggel élete végéig, minden, ami ezzel jár.

A kicsik 2018. június 24-én születtek. Oltási programjuk folyamatban, 6 hetesen kapták az elsőt, majd a koruknak megfelelően a továbbiakat. Eddig 4 x féreghajtást is. Oltási könyvvel rendelkeznek, törzskönyvük nincs. Rendszeresen élősködők elleni védelemben is részesülnek, szőr- és fogápolás, valamint masszázs, stb. 100 % szeretet és odafigyelés napi szinten. Imádnivalók, bújósak, elevenek, okosak, könnyen taníthatók. Sokat foglalkozunk velük, nagyon szeretnek játszani, és mint a gyerekek, rengeteget csibészkedni. Figyelnek mindent, és kíváncsiak, sokszor hallatják a hangjukat. Alapvető oktatásuk már megkezdődött. Anyukájuktól is rengeteget tanulnak. Maximálisan gyerek- és cicakompatibilis kutyák.

Nagyok, erősek, szépen izmolt, jó testfelépítésű kutyusok. Mindent esznek (már nem szopnak), Brit Puppy prémium táp, vegyes táp, konzerv, kutyaszalámi, párizsi, sokféle húsból normál pörkölt, amit mi is megennénk (libából, marha, borjú, stb.), tiszta, rizs, szeretik a gyümölcsöt és a zöldségeket is, főleg a nyers répát rágcsálni. Anyukájukkal, Missyvel rendszeresen kirándulunk, nagyon szereti. Nyugodt, kiegyensúlyozott, okos, kedves, kitűnő idegrendszerű kutya, már csak annyi hiányzik, hogy megszólaljon. Autóhoz szokott, szeret kirándulni, rendszeresen visszük magunkkal, ahová csak lehet. Első alom, nem várható több babakutya, mert ivartalanításra fog sor kerülni. Két kicsi velünk marad, ők szintén ivartalanításon fognak átesni. A kutyusok Rétságon élnek, itt tekinthetők meg időpont-egyeztetéssel! Kérem, csak komoly érdeklődök jelentkezzenek, privát üzenetben rövid bemutatkozással!

Elérhetőség: Bakó Mónika – Facebook

golden_1 golden2 golden4 golden5