Kutyák, kisállatok és orchideák

A tegnapi vasárnap (2015. november 8.) esemény-, és élménydús volt! Csodaszép virágok, kedves emberek, édes pofa kölyökkomondor, és haláli helyes tengerimalacok. Megbeszéltük Kulcsi Komisz Kara Ágival és Partizer Csabával, hogy elmegyünk a Vajdahunyad várba orchidea kiállításra, mert hát a virágokat is szeretjük! 🙂 orchidea1 orchidea2 orchidea3 orchidea4 orchidea5 orchidea6 orchidea7 orchidea8 orchidea9 orchidea9aVérbeli komondorosoknak nem múlhat el ám nap, komondor nélkül! Csabáék meghívták a Besenyei házaspárt, azaz minket, menjünk együtt Pilisre, ahol “közös” kölyök komondor gyerekünk lakik (Hevesi Portámkincse Boglya fia, Kulcsi Komisz Boglya)! Persze, nagy örömmel mondtunk igent, hisz Vajda Katával, a “kis” Boglya gazdijával már találkoztunk, és a Facebookon beszélgettünk is! Megérkezvén a ház elé, gyönyörű komondorfej kukucskált ki a kerítés tetején, két lábon állva, ugatással jelezve: “- ez az én házam, az én váram!”, farok csóválva, hogy: -” azért bejöhettek!” 🙂 Nagyon barátságos, csupa mosoly és boldogság, igazi rontom-bontom Boglya-gyereket ismerhettünk meg!

komondor_kisboglya9bkomondor_kisboglya1 komondor_kisboglya4komondor_kisboglya2 komondor_kisboglya3   komondor_kisboglya6 komondor_kisboglya7tengerimalac1 Aranyosan fogadott, végigszaglászott bennünket – persze csak azért, mert az egész család kijött a fogadásunkra. De mihelyt az úton idegen zajt hallott, rögtön otthagyta a vendégeket és megmutatta, milyen éber őre a portának! Igazán kedves, szeretetre méltó családdal ismerkedtünk meg, akik büszkén mutatták be a família apró, négylábú lakóit, a tengerimalac tenyészetüket. Ámulattal néztük önfeledt szaladgálásukat, és Boglya ügyességét, ahogy vigyázott a kicsi állatkákra.

Köszönjük Csabáéknak, Vajda Katának, Vajda Jánosnak (a szuper fotókat is), és a Pitypang Tengerimalac Tenyészetnkomondor_kisboglya5ek, hogy vendégül láttak otthonukban, komondor_kisboglya9 és megismerhettük az ő kedvenceiket! Ígéretet kaptunk tőlük, hogy eljönnek egy viszont látogatásra Portámkincséékhez!!! 🙂