PostHeaderIcon Lengyel tenyésztőtársunk megható meglepetése

Hatalmas öröm és boldogság számunkra, hogy ismét babázhatunk, mert kölykök születtek kennelünkben! Köszönjük ezúton is a jókívánságokat, gratulációkat, nagyon jóleső érzés! :-)

Egyik kedves tenyésztőtársunk, Justyna Marchwica – aki Hevesi Portámkincse Bátor lengyel gazdija is egyben -, a napokban fényképet kért Legényről, a kiskutyák apjáról. Nem tudtuk hirtelen mire vélni, de aztán fény derült a furcsa kérés okára: meglepi ajándék készült, mégpedig egy ízléses, elegáns, szépen és gondosan kivitelezett plakát formájában!!!

Annyira meghatott vele bennünket, hogy szeretnénk a nagyvilágnak is megmutatni ezt a figyelmességet, segítséget, együttérző szeretetet, amit Lengyelországból kaptunk!

justyna_plakat

Dziękuję bardzo za miłe zaskoczenie, uwagi i miłości, Justyna!!! <3

Köszönjük szépen ezt a kedves meglepetést, odafigyelést és szeretetet, Justyna!!! <3

– Besenyeiné Kati és Laci

Lezárt hozzászólások.

Büszkeségeink
Translate website:
Mottónk

"Ha olyan élőlényt akarsz magad mellé, aki nem okozhat csalódást neked, tarts ebet. S ha ez az eb egy tiszta tekintetű, méltóságteljes, fehér és nemes, ki szebbé teszi életedet, ez csak egy KOMONDOR lehet!"

„A kutya valóságos szent.
Természeténél fogva tiszta szívű
és őszinte. Ösztönszerűen tudja,
mikor nincs rá szükség: Órákig
képes nyugodtan feküdni, mikor
királya belemerül a munkába. Ám amikor a király szomorú és szorong, odalopakodik hozzá, hogy az ölébe hajtsa a fejét. Ne félj. Sose bánd, ha mindenki más el is hagy. Gyere sétáljunk egyet, és felejtsd el az egészet.”

Munthe, Axel

Komondoros kategóriák
Ajánlott cikkek
A komondor jelleme

Ez a független, de visszafogott természetű, kiegyensúlyozott, szívós kutya ma is igen közel áll a természethez. Önálló gondolkodású, a saját belátása szerint cselekszik, és a döntése az esetek nagy részében helyes! Megvan az a lenyűgöző képessége, hogy megítélje, vajon egy adott személy rossz szándékkal közeledik-e. A komondor buzgón őrzi territóriumát, és a hívatlan vendégeket nem engedi be. Nem agresszív: a komondor csendes, visszafogott kutya, amely csak ritkán hallatja a hangját. Nagyon bátor, és olykor igen domináns viselkedésű is lehet – ezért is tartják kevésbé alkalmasnak kezdők és engedékeny természetű személyek számára. A legszívesebben többnyire a „családja” társaságban tartózkodik, de arra is képes, hogy a nap nagy részében saját magát szórakoztassa a kertben. Soha nem erőlteti rá magát a gazdájára.

Magyar kutyafajták
A 9 magyar kutyafajta bemutatása
Komondor archívum