A Hungária Komondor Klub évadzáró buliján

Hát eljött október 31.-e! Nagy örömmel és várakozással készülődtünk Ócsára, a Komondor Klub évadzáró vacsorájára. Most, a kiállítások “szünetében” jólesik a barátokkal, kedves ismerősökkel elbeszélgetni, kicsit kutyamentesen. 🙂 Mert be kell látni: kiállítások alkalmával nem igazán tud az ember hosszasan beszélgetni! Hisz izgalom, várakozás, öröm, vagy éppen egy kis csalódottság után siet mindenki hazafelé!

komondor_buli365 fő jelezte vissza részvételét, de bizony a végére 68-an lettünk!!! Hál’ Istennek, a klubvacsorából családi klubvacsora lett! Voltak kisgyerekek szép számmal, akik hamarosan összebarátkoztak és önfeledt játékba kezdtek.

Hatalmas élményben volt részünk, hiszen Pál Attila, a Kecskeméti Katona József Színház musical előadóművészének operett egyvelegével megadta a kezdő hangulatot az estéhez! Attila egyébként klubtag, és hogy ne maradjunk mégsem komondor nélkül, elhozta Szentmiklósi Kéktavi Matyi komondorát, aki gyorsan a gyermek sereg kedvence lett!

komondor_buli1

Volt még tesztlap kitöltés, melynek a fődíja egy gyönyörű, kék ólomkristály váza volt, amit Monoki Szabolcs nyert meg 43 ponttal! Szabolcs viszont felajánlotta a tombola fődíjának!

Az ételek nagyon finomak voltak, köszönhetően Talpai Melindának, aki a nyersanyag kakasokat biztosította. És persze a szakácsoknak: Tóth Károlynénak és segítőtársának, akik ízletes levest és sültet készítettek belőle. Ez kiegészítve Stefánia szelettel… hmmmm 🙂 🙂 🙂

A zenét a Swing and Songs szolgáltatta.

A tombolahúzásban pedig a jelenlévő gyerekek örömmel segítettek! Monoki Szabolcs mellett még tombolanyereményeket ajánlott fel Papp József, Szepesi Tamás, és a Kalapács család. Felfokozott hangulatban nézegettük a tombola nyerőszámait! Szabolcs ugyan ismét megnyerte a vázát, de újra felajánlotta fődíjnak! 😀 És lássunk csodát! El sem akartuk hinni, hogy MI nyertük meg!!! 🙂 komondor_buli7 Köszönjük szépen, Szabolcs! Bizony elérzékenyültünk, mert Szabolcs így kommentálta: “Besenyeiékhez a legjobb helyre került ez a nyeremény! Megérdemlik, hisz sokat dolgoztak, és tesznek mind a klubnak, mind pedig a fajta érdekében! “Ez az elismerés többet jelentett, mint ezer váza!

A desszertet Katona Adél és családja, Darók Évi, Bordás Kati, Hegedűs Orsolya, Tényi Irénke és jómagam készítettük.

Összességében azt tudom elmondani, hogy fergeteges buli volt! Most először éreztem úgy, hogy tudnak a komondorosok egy nagy családként viselkedni! Mert ez az összejövetel olyan volt, mint egy családi ünnep! Köszönet érte Udvardiné Lukács Ilonának és Udvardi Péternek, akik ezt kitalálták és megszervezték! 🙂 Ígéretet kaptunk rá, hogy lesz jövőre is! Már alig várjuk!!!

komondor_buli2komondor_buli4komondor_buli9komondor_buli5komondor_buli6komondor_buli8