Fotókat kaptunk Tallinból, Hevesi Portámkincse Aszúról

Hevesi Portámkincse Aszú Mátyás Király Udvari Zengő és Téglási Szélbori Daliás, a két kennelalapítónk kölyke, a Hevesi Portámkincse Komondor Kennel első almából való. Jelenleg három és féléves a fiú, és Észtországban, pontosabban Tallinban lakik, a magyarországi nagykövet úr háromgyermekes családjával. A fényképek arról tanúskodnak, hogy őrző-védő szolgálatot teljesít. 🙂 Évekig nem hallottunk felőle, így hatalmas meglepetés és öröm, hogy legalább a fotókon viszontláthatjuk!!! Testvérei közül Angyalkát tartottuk meg, aki hevesi kennelünkben él, viszont Akác, Aranyos, Aba, Avar, Apró és Alma új gazdihoz költözött.

Akác Bugyira került: egy német, mozgáskorlátozott hölgyhöz. Aranyos (Rozika, ahogy a gazdi hívja) Miskolcra, Aba Heves-Alatkára, – őt az új gazdi lova még aznap úgy megrúgta, hogy sajnos belehalt!  Követte őt Avar, ugyanide, de tavaly megmérgezték…!!! Apró Szerbiába költözött, még kölykei is lettek, az idén tavasszal viszont őt is megmérgezték. 🙁 🙁 🙁 Alma Felsőnémediben él, egy sztrókos hölgy hű társa lett.

Bár nagyon messzire kerültél tőlünk, de a távolból is szeretünk, Aszú!!! Élj még sok-sok boldog évet, és vigyázz a családodra!!!

komondor_aszu1 komondor_aszu2 komondor_aszu3