PostHeaderIcon A Portámkincse Komondorok weboldala már mobilon is elérhető!

Örömmel és büszkén jelentjük, hogy elkészült honlapunk okostelefonon elérhető változata! Ha okostelefonról vagy tabletről nyitja meg oldalunkat, automatikusan érzékeli, és erre irányítja a kezelőprogram.

Praktikus, gyors, egyszerű, és nagyon okos!!! Képekkel, videókkal, jól olvasható szövegmérettel, teljesen hiánytalanul élvezhető a Hevesi Portámkincse Komondor Kennel múltja, jelene és jövője! Színvilága megegyezik a normál honlapunkkal, a menürendszer pedig a jobb oldalon, legfelül lévő ikonra koppintva érhető el.

Mellékelt képünkön a már megnyitott menürendszer is látható, néhány almenüvel:

mobilweblap

Okostelefonnal, tablettel elérhető honlapverziónk

Hasznos időtöltést, kellemes olvasgatást kínálunk! :-)

Lezárt hozzászólások.

Büszkeségeink
Translate website:
Mottónk

"Ha olyan élőlényt akarsz magad mellé, aki nem okozhat csalódást neked, tarts ebet. S ha ez az eb egy tiszta tekintetű, méltóságteljes, fehér és nemes, ki szebbé teszi életedet, ez csak egy KOMONDOR lehet!"

„A kutya valóságos szent.
Természeténél fogva tiszta szívű
és őszinte. Ösztönszerűen tudja,
mikor nincs rá szükség: Órákig
képes nyugodtan feküdni, mikor
királya belemerül a munkába. Ám amikor a király szomorú és szorong, odalopakodik hozzá, hogy az ölébe hajtsa a fejét. Ne félj. Sose bánd, ha mindenki más el is hagy. Gyere sétáljunk egyet, és felejtsd el az egészet.”

Munthe, Axel

Komondoros kategóriák
Ajánlott cikkek
A komondor jelleme

Ez a független, de visszafogott természetű, kiegyensúlyozott, szívós kutya ma is igen közel áll a természethez. Önálló gondolkodású, a saját belátása szerint cselekszik, és a döntése az esetek nagy részében helyes! Megvan az a lenyűgöző képessége, hogy megítélje, vajon egy adott személy rossz szándékkal közeledik-e. A komondor buzgón őrzi territóriumát, és a hívatlan vendégeket nem engedi be. Nem agresszív: a komondor csendes, visszafogott kutya, amely csak ritkán hallatja a hangját. Nagyon bátor, és olykor igen domináns viselkedésű is lehet – ezért is tartják kevésbé alkalmasnak kezdők és engedékeny természetű személyek számára. A legszívesebben többnyire a „családja” társaságban tartózkodik, de arra is képes, hogy a nap nagy részében saját magát szórakoztassa a kertben. Soha nem erőlteti rá magát a gazdájára.

Magyar kutyafajták
A 9 magyar kutyafajta bemutatása
Komondor archívum