PostHeaderIcon 2 komondor kölyök gazdira talált, 1 kanocska még várakozik!

Egyik, július 12-én közzétett bejegyzésünkre, miszerint ígéretes komondor kölyköknek keresünk gazdit, nagy örömünkre sokan reagáltak! A kutyusok új otthonra és jó gazdikra leltek, és reméljük, hamarosan örömteli híreket, vidám fotókat kapunk róluk! A tortán a hab persze az lenne, ha tenyészszemlék, vagy kiállítások alkalmával viszontlátnánk őket, de a legfontosabb, hogy igazi társakká, hű barátokká, bátor védelmezőkké váljanak!

1 gyönyörű, 22 hetes KOMONDOR KAN KÖLYÖK MÉG JELENLEG ELVIHETŐ! Oltva, féreghajtva, chipelve, természetesen.  A jelenlegi lakhelye Halásztelek.

páskomligeti_komondor

A Páskomligeti Gubancos Komondor Kennel ifjú tagja

Az ifjú fiú a Páskomligeti Gubancos Komondor Kennel tagja.

Anya: Kulcsi Komisz Böske (Kulcsi Komisz Komondor Kennelből); Apa: Mátyás Király Udvari Maros (a mi Legényünk és Zengőnk is ebből a kennelből származik!)

Érdeklődni a 06 30 244 7377-es számon, Kemenczey Anettnél lehet


 A Hevesi Portámkincse Komondor Kennel tulajdonosai – a Besenyei házaspár -, “C”-almot terveznek, Legény és Zengő párosításával. Zengő tüzelése szeptember-október hónapban várható, de hamarosan részletes információval szolgálunk az olvasóknak!

Lezárt hozzászólások.

Büszkeségeink
Translate website:
Mottónk

"Ha olyan élőlényt akarsz magad mellé, aki nem okozhat csalódást neked, tarts ebet. S ha ez az eb egy tiszta tekintetű, méltóságteljes, fehér és nemes, ki szebbé teszi életedet, ez csak egy KOMONDOR lehet!"

„A kutya valóságos szent.
Természeténél fogva tiszta szívű
és őszinte. Ösztönszerűen tudja,
mikor nincs rá szükség: Órákig
képes nyugodtan feküdni, mikor
királya belemerül a munkába. Ám amikor a király szomorú és szorong, odalopakodik hozzá, hogy az ölébe hajtsa a fejét. Ne félj. Sose bánd, ha mindenki más el is hagy. Gyere sétáljunk egyet, és felejtsd el az egészet.”

Munthe, Axel

Komondoros kategóriák
Ajánlott cikkek
A komondor jelleme

Ez a független, de visszafogott természetű, kiegyensúlyozott, szívós kutya ma is igen közel áll a természethez. Önálló gondolkodású, a saját belátása szerint cselekszik, és a döntése az esetek nagy részében helyes! Megvan az a lenyűgöző képessége, hogy megítélje, vajon egy adott személy rossz szándékkal közeledik-e. A komondor buzgón őrzi territóriumát, és a hívatlan vendégeket nem engedi be. Nem agresszív: a komondor csendes, visszafogott kutya, amely csak ritkán hallatja a hangját. Nagyon bátor, és olykor igen domináns viselkedésű is lehet – ezért is tartják kevésbé alkalmasnak kezdők és engedékeny természetű személyek számára. A legszívesebben többnyire a „családja” társaságban tartózkodik, de arra is képes, hogy a nap nagy részében saját magát szórakoztassa a kertben. Soha nem erőlteti rá magát a gazdájára.

Magyar kutyafajták
A 9 magyar kutyafajta bemutatása
Komondor archívum