Szentmiklósi Kéktavi Magor Res.CAC és Champion 2. lett a Magyar Fajták Kiállításán

Komondor szépségverseny Budapesten – CAC

2016. január 9-én, “B”-almunk apja, Szentmiklósi Kéktavi Magor (szül.: 2012.01.10., apja: Aba-Sámuel Marci , anyja: Szentmiklósi Kéktavi Harmat), Udvardiné Lukács Ilona és Udvardi Péter kiváló komondora szerepelt a Magyar fajták Speciális CAC Kiállításán ill. a Champion of Champion versenyen, a Hungexpo-n.

Robusztus megjelenésével, földig érő szőrköntösével, és kedves személyiségével hamar belopta magát a kiállítást látogatók szívébe. Ja, és persze szurkoltak is neki! Innen is – onnan is hallottuk a csodáló, dicsérő szavakat: “- gyönyörű komondor, biztosan ő fog nyerni!” Mi is teljesen biztosak voltunk ebben (nem csak elfogultságunk mondatta), hiszen egy HJCH-című, többszörös győztes, ill. világkupa győztes (!) komondorról van szó… De a sors és a bírók másként zsűriztek, szerintük a második helyet érdemelte ki! 🙁 🙁 🙁

komondor_magor4komondor_magor2komondor_magor1

Megdöbbentek és csalódottak voltunk mi is, a nézők is! Sajnos, nem fellebbezhető a bírói döntés, el kell fogadni. Nagyon szép eredmény a Res.CAC., és a Champion második hely is!!! Gratulálunk tenyésztőinek és legfőképp Magornak, mert NEKÜNK Ő LETT A NYERTES!!!              Boldog 4. szülinapot, Magor!!!

komondor_magor3 komondor_magor5