Hevesi Portámkincse Betyár a “Legszebb Felnőtt Kan” címet kapta a tatai Komondor Fesztiválon!

Nagyon jó hangulatú, baráti Komondor Fesztivál résztvevői voltunk a mai napon! A nem mindennapi hőség ellenére igen szép számmal jelentek meg a büszke komondoros gazdik! Szerencsére, az óriási tölgyfák árnyéka és a tó közelsége kellemes hűsölést biztosított a kutyusoknak.  

Örömmel jelentjük, hogy Hevesi Portámkincse Betyár, a Hevesi Portámkincse Komondor Kennel tagja, a “Legszebb Felnőtt Kan”, a tatai fesztiválon! Bírói javaslatra, 19 tenyésztő társunk szavazata alapján érdemelte ki ezt a kiemelkedően magas címet!!!Ezúton is köszönjük a megtisztelő szavazatokat!!!

komondor_hevesi_portamkincse_betyar_legszebb_kan6

A megtisztelő díjak

A 65 nevezett komondorból 47 jelent meg, és a nem kevés külföldi kutya felhozatala ellenére tarolt a magyar tenyészet! Rengeteg fotót készítettünk, mert nem győztünk betelni ennyi hófehér, gyönyörű komondor látványával! Kölyöktől a növendéken át az érett korú felnőttig minden korosztály képviseltette magát: a laikusoknak igazi paradicsom volt e szépségverseny a szőrminőség alakulásának tanulmányozására.

Köszönjük a szervezőknek és a résztvevőknek! Csodás nap volt, festői környezetben!Reméljük, hogy a Hungária Komondor Klub jövőre is megrendezi ezt a színvonalas eseményt!!!

Íme, a legjobban sikerült fotók Hevesi Portámkincse Betyárról, komondoros barátokról, ismerősökről; és természetesen közös képek rólunk: feleségemmel, Katival és Betyárral

komondor_hevesi_portamkincse_betyar_legszebb_kan1komondor_hevesi_portamkincse_betyar_legszebb_kan2komondor_hevesi_portamkincse_betyar_legszebb_kan3komondor_hevesi_portamkincse_betyar_legszebb_kan4komondor_fesztival_tata2 komondor_fesztival_tata5WP_20150704_005WP_20150704_007WP_20150704_011WP_20150704_009komondor_betyár_boglyakomondor_fesztival_tata4