2015. őszének CAC és CACIB kutyakiállításai

Mi, vagyis a Hevesi Portámkincse Komondor Kennel tenyésztői, és Hevesi Portámkincse Betyár, az idén részt vettünk már jó pár kutyakiállításon, sőt, fesztiváloztunk Tatán. Az idei évünk is bővelkedik címekben, érmékben és kupákban, felejthetetlen élményekben, és még számos nemzeti és nemzetközi kutyakiállítás hátravan!  🙂

A legközelebbi nemzetit Budapesten, a Kincsem Parkban rendezik, szeptember 26-án, OMÉK keretében; a másikat Kecskeméten, szeptember 27-én; azután Vecsésen is lesz egy, október 3-án.  Budapestre és Vecsésre tervezünk elmenni mi is – Betyárral -, mivel személyes meghívást kaptunk a szervezőktől. Az utóbbi egy speciális CAC, a Hungária Komondor Klub szervezi. Izgalmas hétvégék elé nézünk!

A nemzeti kutyakiállítás (“őszköszöntő” CAC) Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidő Központ területén kerül megrendezésre, mely az Arborétum mellett, a város zöldövezeti területének szerves részét képezi. Az összterület felén mesterséges tavat alakítottak ki, a kitermelt földből pedig 40 méter magas dombot építettek. A további földterületeken fás és ligetes parkot telepítettek. Érdemes elmenni és megnézni!


CAC és CACIB kiállítások 2015. őszén, hazánkban

 

Szeptember 26. Szombat OMÉK Grand Prix
2 x CAC
Budapest
Kincsem Park >>
Szeptember 27. Vasárnap CAC Kecskemét >>
Október 10. Szombat CACIB – Crufts Qualifikáció Komárom >>
Október 11. Vasárnap CACIB – Derby Komárom >>
Október 18. Vasárnap CAC Szeged – Deszk>>
Október 25. Vasárnap 45. Jubileumi CAC Jászberény >>

 Minden érdeklődőt, kiállítót és vendéget szeretettel várnak a szervezők, és persze mi is – a Besenyei komondor ebtenyésztő házaspár – ha sikerül személyesen találkoznunk olvasóinkkal!!!