Komondor – leadott, gazdira váró, otthonra talált, elveszett, törzskönyvezett kutyák

Ezen az oldalon a kizárólag törzskönyvezett komondorok fajtamentésével foglalkozunk. Új otthont és gazdit próbálunk találni nekik a nyilvánosság szélesebb körű bevonásával. Ha tudomása, részletes információja, esetleg fotója van bajba került vagy otthonkereső komondorról, illetve szívesen befogadna ilyet, kérjük, mielőbb jelezze felénk e-mailben, vagy kommentben, bármelyik cikkünknél! Előre is köszönjük segítségét!!!

Komondor – gazdit keresünk

Facebook-kérés, Fodor Éva:

Szép estét Komondorosok!
Segítségeteket szeretném kérni két magára hagyott komondor ügyében. Baranyába egy kis faluban magára hagytak egy házban 2 hónapja 2 komondort, egy kuvaszt, és egy pulit. A három nagy kutyust ma szerencsésen kiorokbe_fogadhato_komondor2mentettük onnan. Helyben egy állatszerető ember fogadta be őket ideiglenesen, de mivel kb. 16 kutyust dédelget orokbe_fogadhato_komondor1sürgősen gazdit keresünk a komondoroknak. Nagyon elhanyagoltak, se chip, se oltásuk. Kérlek segítsetek gazdit találni nekik. 3-4 éves lehet az egyik, a másik 2 év körüli talán. Lányok! Az egyik neve Kislány, a másik Maci!

 

 


Komondor – otthonra talált

Kitűnő hír: Lujza (Aba Sámuel Kennel tagja), a mezőfalvai komondor hölgy 2016. január 15-én új gazdihoz került!!! A Komondor Fajtamentés civil szervezet segítségével talált otthonra, melyet ezúton is tisztelettel köszönünk!!!


Komondor – eltűnt, keressük